Kemper

Keerwanden: variatie is onze norm

De oplossingen die Kemper biedt zijn legio, zowel voor de grond-, weg- en waterbouw als voor de agrarische sector. Zo worden keerwanden gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw. In de openbare ruimte en in  woonwijken passen ze zich moeiteloos aan de omgeving aan. Hier gaan functionaliteit en de esthetische waarde samen. Daar waar grond en water elkaar kruisen, vormt Kemper de kerende constructie.

Hoogteverschillen bij op- en afritten, parkeerkelders, banen, laad- en loskuilen. Kemper overbrugt elk hoogteverschil moeiteloos. Op vinex-locaties en in binnenstedelijke gebieden zijn erfafscheidingen en binnentuinen snel gerealiseerd al dan niet met een esthetische afwerking.

Kemper is marktleider op het gebied van standaard keerwanden. We worden gezien als een innovatieve en betrouwbare producent en leverancier. Bij tal van toepassingen, zoals grond- en waterkerende constructies, milieustraten en parkeer- en opslagfaciliteiten heeft Kemper een passende oplossing.

Door de moderne, volledig geautomatiseerde faciliteiten produceert Kemper zeer efficiënt. Het bedrijf uit Tilburg weet op een onderscheidende manier een hoge kwaliteit en betrouwbare levering te combineren met een zeer gunstige prijsstelling. Advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen in de dienstverlening. Vanaf de oriëntatiefase tot en met de oplevering kunnen klanten een beroep doen op vakkundige ondersteuning. De creatie van een optimale oplossing staat bij Kemper altijd centraal.