Kemper

Attractiepark Toverland is anderhalf keer zo groot geworden. Op 7 juli 2018 zijn de nieuwe themagebieden ‘Port Laguna’ en 'Avalon' geopend. Kemper heeft bijgedragen aan deze mooie uitbreiding in de vorm van het leveren van honderden meters keerwanden voor de terreininrichting.

Den Ouden Groep mocht voor deze uitbreiding het ontwerp en de realisatie van de verschillende landschappelijke gebieden uitvoeren. De inrichting bestond o.a. uit grondwerk, aanleg van de ondergrondse infra en het aanleggen van de vijverpartijen in folie en beton voorzien van helofytenfilters. Een uitdaging in het project was dat niets recht mocht zijn, hetgeen voor infraspecialisten een echte omschakeling was. 

Toverland_terreininrichting_6_1

Het ontwerp en de realisatie is tijdens dit project nagenoeg gelijktijdig uitgevoerd, waarbij in het werk nog veel aanpassingen door Toverland zijn doorgevoerd. Dit vroeg om een goede planning en communicatie met alle partijen. Ook voor de mensen bij Kemper was dit even schakelen. Ontwerp en engineering liepen soms parallel, wat bedacht werd, moest direct berekend, ontworpen en geproduceerd worden en meteen naar de bouwplaats vervoerd worden. 

De keerwanden zijn allen verdwenen achter de diverse soorten thematisering, welke door Den Ouden in het werk zijn aangebracht. Een prachtig werk en een nog mooier eindresultaat.

Toverlend_gereed

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.