Kemper

 

In opdracht van Cure heeft A Jansen B.V. een nieuwe ruime milieustraat op bedrijventerrein GDC Noord gebouwd. Deze is begin 2020 in gebruik genomen. De milieustraat aan de Gabriël Metsulaan moet verhuizen, omdat deze locatie een andere bestemming krijgt. Cure moest daarom op zoek naar een nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie worden ook 40 inzamelvoertuigen gestald, minicontainers opgeslagen en er komt een nieuw kantoor. Op de nieuwe locatie kan mogelijk in de toekomst een nascheider worden geplaatst, waarmee ze in staat zijn om de afvalscheidingsresultaten te verbeteren.

De milieustraat

Bij de indeling van de milieustraat is gemak en service voor de bewoners één van de belangrijkste criteria. Het is een grote overzichtelijke milieustraat, met een bordes uitgevoerd met 300 m1 speciale keerwanden met een hoogte van 2m wat het afval weggooien een stuk makkelijker maakt. Er is een lange opstelstrook en gemakkelijke doorgang voor de bezoekers. De wachttijden zullen korter zijn.

 

keerwanden_milieustraat_Eindhoven_Kemper_8_1

Kemper heeft veel ervaring met het bouwen van milieustraten en heeft in de voorbereidende fase gesprekken gevoerd met Royal HaskoningDHV Eindhoven over de toepassing van de verschillende keerwanden. Kemper heeft uiteindelijk keerwanden geleverd voor diverse toepassingen.

  • Het bordes: bestaande uit 300 m1 speciale keerwanden met een hoogte van 2,0 m en een voet van 1,6 m. Dit vanwege de onstabiele ondergrond.
  • Afscheidingswand met grondwal: een 165 m1 lange keerwand van 4,0 m hoog welke Kemper tevens gemonteerd heeft met onze partner Bouwvervoer.
  • Lamellenwand: een 50 m1 2,0 m hoge wand welke is voorzien van een zogenoemde lamellenconstructie van hout en staal.

De milieustraat is reeds opgeleverd, en het is met stip de mooiste milieustraat waar we aan mee gewerkt hebben! A. Jansen bedankt voor de samenwerking, de medewerkers van Cure wensen we veel werkplezier op deze nieuwe locatie.

keerwanden_milieustraat_Eindhoven_Kemper_10

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.