Kemper

In het totale plan is het altijd belangrijk geweest om de nieuwe functie te combineren met de historische uitstraling van het terrein. Daarom is er gekozen voor producten met een industriële uitstraling, zoals de Stelconplaten en keerwanden. 

Reyrink verzorgde o.a. het sloopwerk, de riolering en het grondwerk en zijn momenteel bezig met het woonrijp maken van het plan. Kemper heeft de enkelkerende keerwanden type LT voor dit project geleverd. Omdat het terrein verhoogd is en de opsluiting van de verhoging minimaal 34 cm hoog moest zijn, is er gekozen voor de 050LT. Deze keerwanden zorgen voor een stabiele grondkering. Behalve de keerwanden en betonplaten die door Kemper zijn geleverd voor dit project, zijn er ook andere prefab betonproducten aan Reyrink geleverd door collega BTE-bedrijven. Zo leverde Betonindustrie De Hamer de betonbuizen en Stelcon de industriële betonplaten en goten.

Die samenwerking past precies bij de nieuwe denkwijze van de BTE Groep ''De kracht van de combinatie''. BTE vormt een bron van kennis op het gebied van prefab betonproducten, betonproductie, betontechnologie, engineering en marktontwikkelingen. Onder andere in de openbare ruimte zijn gezamenlijk mooie projecten te realiseren!

Project_Oisterwijk_openbare_ruimte_1_1

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.