Kemper
Keerwanden en bloktraptreden zijn van oudsher de hoofdproductgroepen van Kemper. De keerwanden van Kemper worden niet alleen toegepast in de GWW, maar ook voor bijvoorbeeld opslagsystemen. Om de Land- en Tuinbouwsector beter te kunnen bedienen, heeft Kemper het assortiment in 2016 uitgebreid. 

 
Land- en Tuinbouw

De divisie Kemper Land- en Tuinbouw levert een breed assortiment aan betonproducten voor toepassing in elk agrarisch gebied, zoals betonplaten voor de verharding van terreinen.

Betonplaten

Betonplaten zijn de ideale oplossing voor kwekers en agrariërs. Via betonplaten is er altijd een goede toegang tot percelen. Naast dat de betonplaten als toegangsweg kunnen functioneren, kunnen er ook (opslag)terreinen mee gecreëerd worden. 
betonplaten-leggen_1

Functioneel terrein

 
Wanneer u uw terrein toegankelijk wilt maken, kan Kemper hieraan bijdragen. Kemper produceert betonplaten, die vaak door partners worden geleverd en gelegd. Een van die partners is betonplatenbedrijf De Keij.
 
Kemper werkt al jaren samen met De Keij. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en 
aanbrengen van betonplaten. De Keij beschikt over eigen materieel voor het transport en plaatsen van de betonplaten. ''Samen met partners veranderen we elke ondergrond in een uitstekend bereikbaar en functioneel terrein.'' is de slogan van De Keij, Kemper is graag zo´n partner!
Fotos_De_Keij_-_betonplaten_Kemper_5

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.