Kemper

GBN ontzorgt klanten door volledig ketenbeheer bij inname van grond en (sloop)reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland.

Eind 2019 heeft Kemper opdracht gekregen voor de leverantie en montage van circa 1 km keerwand van 4 meter hoog voor het opslagdepot op de locatie Santoriniweg in Amsterdam. Het opslagdepot wordt gebruikt voor de inname van kunstgrasrollen, op het terrein zijn vakken aangebracht voor de separate opslag van de verschillende typen kunstgrasvelden. Vervolgens worden deze kunstgrasrollen op circulaire wijze gerecycled in de verwerkingshallen.

Keerwanden_Kemper_GBN_18

Na opdrachtverlening kwam het verzoek vanuit de opdrachtgever om het project zo snel mogelijk te realiseren. Kemper heeft alle zeilen bij moeten zetten om dit te bewerkstelligen, maar is hier zeer goed in geslaagd. Alles is in drie weken getransporteerd en gemonteerd en uiteindelijk waren we zelfs eerder klaar dan vooraf verwacht werd.

Ook kreeg Kemper het verzoek om de gehele montage voor eigen rekening te nemen. Kemper heeft dit samen met RBC Transport en GB Legwerk opgepakt en we hebben wederom laten zien dat we daar erg sterk in zijn! Na plaatsing van de keerwanden is het totale terrein vloeistofdicht geasfalteerd, het asfalt heeft men tegen de voeten aangebracht. Inmiddels is het depot al in gebruik genomen door GBN en zijn de eerste kunstgrasrollen ook al opgeslagen in het depot.

Kemper heeft de opdracht naar ieders tevredenheid kunnen uitvoeren en is dan ook erg trots dat ze hebben meegewerkt aan zo’n mooie opdracht.

Keerwanden_Kemper_GBN_2

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.