Kemper

Het wooncomplex High Lane in Tilburg is bedoeld voor relatief jonge mensen, van 18 tot en met 45 jaar. Centraal in de plan staat een zeventig meter hoge woontoren, daarnaast zijn twee lagere appartementen gebouwd. De hoogteverschillen in de omgeving worden opgevangen door keerwanden van Kemper Beton.

,,Het was geen eenvoudige klus”, zegt projectleider Arjan van Roessel van TTO Sloop en Infra. Hij is inmiddels operationeel directeur van het bedrijf, maar maakt de klus als projectleider af. ,,Er was weinig ruimte, dus het was precisiewerk en moest goed op elkaar afgestemd worden. Het was niet zomaar een standaardproject.”

Schermafbeelding 2023-08-28 om 10.54.27

Oplossingsgericht

De bijzondere omstandigheden zorgde volgens Van Roessel voor veelvuldig overleg over onder andere de planning voor het plaatsen van de vier meter hoge keerwanden. ,,Ik ben heel tevreden over hoe de contacten met Kemper Beton waren. Het bedrijf kan snel schakelen en is oplossingsgericht. Fijn om mee te werken.”

De bouw van High Lane in Tilburg is begonnen in 2021 en wordt in het najaar van 2023 afgerond. Dan zullen de eerste bewoners erin komen.

Van de 150 appartementen zijn er 50 bestemd voor mensen met een zorgvraag. Bewoners van High Lane willen graag een ‘goede buur’ voor elkaar zijn. Wonen in High Lane betekent wonen in een veilige woonomgeving die als een thuis aanvoelt en waar iedereen oog heeft voor elkaar.

Schermafbeelding 2023-08-28 om 10.56.05

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.