Kemper

Eén van de uitdagingen was de locatie van de keerwanden. Deze is namelijk onderhevig aan de veranderlijke omstandigheden door eb en vloed. De stabiliteit van de keerwand was dus een belangrijk punt. Een bijkomend uitgangspunt was dat de keerwanden geschikt moesten zijn voor een boven belasting van verkeer. Om hieraan te kunnen voldoen, zijn de 4 meter hoge wanden uitgevoerd met een verlengde voet en hiel.

Om de klant te ondersteunen bij uitvoering hebben wij hem in contact gebracht met GB Legwerk. Een partij die wij in het verleden al vaker in contact hebben gebracht met onze klanten om de montage van onze keerwanden uit te voeren.

Keerwanden_Kemper_Vlissingen_2020-1_1

Het funderingswerk/-voorbereiding is gedaan door Van Der Straaten en vervolgens zijn de keerwanden door GB Legwerk geplaatst. Hierbij was een goede afstemming tussen voorbereiden en zetten van groot belang, zeker in combinatie met het tij (en het weer). Het monteren op deze bijzondere locatie was hierdoor geen probleem en is naar tevredenheid van alle partijen uitgevoerd. Kortom; weer een bijzondere toepassing van onze keerwanden.

Keerwanden_Kemper_Vlissingen_2020-9

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.