Kemper

 

Voor een terrein in Haaren kreeg Kemper een vraag voor betonplaten voor een containerveld en tuinkas. Het terrein moest nog helemaal ingericht worden, een mooie vraag om aan mee te werken!

De aanleg van een containerveld vergt een goede aanpak. Dit was bij Schellekens Totaalprojecten in goede handen. De keuze voor een containerveld hangt nauw samen met onder andere de grondsoort, teelt, het transportsysteem en de wensen van de kweker. Bij dit specifieke containerveld bij een kweker in Haaren was er sprake van een buitenopslag voor Rhododendrons.

Erfverhardingsplaten_Haaren_Kemper_Tiburg_13_1

De grond van een containerveld wordt afgedekt met een folie/anti-worteldoek. Doordat de grond van het containerveld waterdicht met folie wordt afgedekt, zal de ondergrond droog en stabiel blijven. Zo kan de drainage goed gestuurd worden. Voor het containerveld waren erfverhardingsplaten met vastzetsysteem nodig. Deze erfverhardingsplaten met vastzetsysteem zorgen ervoor dat het folie op het containerveld vastgezet kan worden, waardoor dit strak blijft liggen. Dit is belangrijk omdat de potten met Rhododendrons zo stabiel kunnen blijven staan. Ook creëren de betonplaten een mooi pad om het containerveld. Dit was weer een mooi project om aan mee te werken!

Erfverhardingsplaten_Haaren_Kemper_Tiburg_11

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.