Kemper

Hoe maak je een containerveld?

Een containerveld of teeltvloer is een vloer die gebruikt wordt voor het opslaan van gewassen. Deze grond wordt afgedekt met een folie of antiworteldoek. Door gebruik te maken van speciale betonplaten met vastzetsysteem, kan de folie mooi en strak vastgezet worden. Naast dat de platen dienen voor het vastzetten van de folie, wordt hierdoor het containerveld mooi afgewerkt en kun je makkelijk over de paden lopen of rijden.

duurzame_betonplaten_containerveld_Kemper_13_1

Duurzame oplossing

Bij dit project is gekozen voor betonnen aquacircle platen. Aquacircle platen met vastzetsysteem zijn uitgevoerd met een holle vorm en in het midden twee uitloopgaten. Enorm duurzaam, omdat hierdoor water opgevangen kan worden. Dit water wordt afgevoerd naar een waterbasis en wordt gebruikt om de gewassen te besproeien.

Gebruikte producten

De paden tussen de containervelden hebben elk een lengte van 300 meter. Wat neerkomt op 2000 platen met een afmeting van 2000x1200 mm. Op de kopse kant liggen nog eens circa 600 platen met de afmeting 3000x1200 mm. Deze betonplaten realiseren een mooi pad tussen ruim 1 miljoen aardbeienstekjes.

duurzame_betonplaten_containerveld_Kemper_9

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.