Kemper

Op deze sparing kan een betonnen buis, al dan niet onderbroken door een put, aangesloten worden met een rubberen afdichting. Hierdoor is aanstorten in het werk niet langer noodzakelijk. De put kan voorzien worden van aanvullende aansluitingen, zodat ook afwatering van bovenliggende bestrating en/of water uit de omgeving rechtstreeks geloosd kan worden in de duiker. 

Onlangs heeft Kemper deze oplossing geleverd aan Joost Visser Infra B.V. Deze duikerbrug was voor een project in de wijk Skoatterwald in Heerenveen. In samenwerking met de aannemer zijn de gewenste uitgangspunten bepaald en aan de hand daarvan is de engineering opgestart. De keerwanden zijn afkomstig van Kemper Beton (Tilburg) en de rioolbuizen en put komen van ons ‘zusje’ De Hamer Beton (Nijmegen).

Duikerbrug_Heerenveen_Kemper_Beton_2_1

Kemper en De Hamer maken allebei onderdeel uit van de BTE Groep. Uiteraard heeft de klant dan maar één aanspreekpunt! Dat is de kracht van de combinatie!

Onlangs zijn alle onderdelen geleverd op de bouwplaats en na plaatsing hiervan zijn de keerwanden door de aannemer bekleed met schanskorven, iets wat een prachtig eindresultaat heeft opgeleverd!

De kracht van de combinatie staat niet alleen voor de samenwerking tussen de verschillende BTE-bedrijven, maar ook voor de samenwerking met onze externe partners en onze opdrachtgevers!

Duikerbrug_Heerenveen_Kemper_Beton_9

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.