Kemper

In Noordeloos, gemeente Giessenlanden, is er gestart met de bouw van een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) “Het Noorderhuis”. Deze MFA biedt onderdak aan het dorpshuis, de sporthal, een kinder- en peuteropvang en een school. Voor de toegang naar het gebouw werd een duikerbrug geplaatst. 
 
Aannemersbedrijf Wallaard heeft Kemper benaderd voor, in eerste instantie, het leveren van de keerwanden voor het realiseren van een zogeheten duikerbrug. Tijdens de diverse gesprekken is besloten dat Kemper, naast de keerwanden, ook de benodigde betonbuizen aan zou bieden. Deze combinatie maakte het voor de aannemer interessant om alles als totaalpakket bij Kemper onder te brengen. 

Keerwanden_en_buizen_1

De betonbuizen voor dit project werden geproduceerd bij Betonindustrie De Hamer in Nijmegen. De Hamer is, net zoals Kemper, onderdeel van de BTE Groep. De bedrijven hebben samen de juiste producten voor dit project geselecteerd. Ook was er aandacht voor de sparing voor een waterdichte aansluiting. Deze is gemaakt met een rubberen afdichtingsring. Hierdoor was aanstorten in het werk ook niet meer nodig. Wederom een mooi voorbeeld van een goede samenwerking binnen de keten en binnen de BTE Groep.

Keerwanden_en_buizen_Kemper_4

Projectfoto's

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.