Kemper
28 juni 2017

Werken bij Kemper of de BTE Groep?

Altijd al bij een bedrijf willen werken waar je binnen alle verschillende disciplines de ruimte krijgt jouw talenten te ontwikkelen? Waar sprake is van een goede sfeer, doorgroeimogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden? Kemper is onderdeel van de BTE Groep, een onderneming bestaande uit 9 locaties, waar in totaal 750 medewerkers op diverse niveaus werkzaam zijn. Onze medewerkers nemen een centrale plaats in. Wij zijn er van overtuigd dat, door het potentieel en de talenten van onze medewerkers te benutten, wij een onderscheidende rol vervullen. Daarom investeert Kemper in het ontwikkelen van talenten en biedt zij medewerkers de kans uit te blinken in hun vakgebied.

Benieuwd naar succesverhalen van BTE-medewerkers? Zoals van onze Plantmanager Stijn Janssen? Bekijk dan het filmpje hieronder. De filmpjes zijn gemaakt door De Vrienden Van Beton.

Kijk op de pagina ''werken bij Kemper'' of er een leuke vacature open staat, of op ''werken bij BTE'' om het vacatureoverzicht van de BTE Groep te zien.

Succesverhaal_Kemper_-_Stijn_Janssen_Plantmanager