Kemper
18 maart 2022

Referentie TTO Sloop & Infra: "We zoeken samen naar de beste oplossing"

Referentie TTO Sloop & Infra

TTO Sloop & Infra en Kemper Beton zijn meer dan opdrachtgever en leverancier. Bij projecten trekken we zoveel samen op, dat we meer partners van elkaar zijn. Zeker in het voortraject. “Het voelt soms zelfs alsof we collega’s van elkaar zijn”, zegt Arjan van Roessel, projectleider bij TTO.

Download de referentie

TTO is een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht door Arjans opa. Ze zijn gespecialiseerd in sloopwerken, bodemsaneringen, grondwerken, riolering, wegenaanleg en cultuurtechnische werken. Groot voordeel voor onze samenwerking: ze zijn ook in Tilburg gevestigd. “Dat is ideaal”, aldus Arjan. “Hebben we met spoed iets nodig? Dan halen we het gewoon even op.”

Veel contact tijdens voorbereiding

Ook tijdens de voorbereiding van een klus is het handig dat we praktisch bij elkaar om de hoek zitten. Arjan: “Als we de producten van Kemper Beton toepassen, hebben we vooraf regelmatig contact. We zoeken dan samen naar de beste oplossing. Af en toe ook op de locatie. We maken dankbaar gebruik van Kempers kennis en ervaring, want hierdoor kunnen we specialistisch maatwerk leveren. En snel ook.”

Meestal zijn die oplossingen functioneel, maar soms is de uitstraling juist heel belangrijk. “Ook dan denken ze met ons mee”, vertelt de projectleider verder. “We gaan allebei voor een fraai eindresultaat. Is er tijdens de werkzaamheden een barst in het beton gekomen? Dan wordt dit meteen opgelost.”

Mede dankzij Kempers kennis en ervaring kunnen we specialistisch maatwerk leveren. En snel ook. 

Voorbeeldprojecten 

TTO heeft al heel wat aansprekende projecten opgeleverd, waarbij onze betonproducten zijn toegepast. Arjan deelt enkele voorbeelden. “Zo hebben we in de Tilburgse Hall of Fame een podium met keerwanden gemaakt. Mét betonnen bloktreden. En bij Park Vossenberg in Kaatsheuvel hebben we voor de bewoners een kruidentuin op hoogte gemaakt, inclusief traptreden en een rolstoelbaan.”

“En ik kan nog wel even doorgaan”, vertelt hij verder. “Maar of we nou een hoogteverschil creëren, een erfafscheiding maken of vooral een strak geheel willen leveren: Kemper draagt steeds weer goede oplossingen aan. Verder is het fijn dat gedurende het project afspraak afspraak is. En tijd is tijd.”

Steeds intensiever 

Wanneer de samenwerking is ontstaan, weet Arjan niet precies. Hij weet wel dat deze al heel wat jaren standhoudt en de laatste tijd alleen maar intensiever wordt. “We spreken elkaar elke maand wel een paar keer. Zeker als we van projectschetsen naar werktekeningen gaan, trekken we veel samen op. Wat ik eerder al zei: dan zijn we bijna als collega’s. Zo kunnen we echt meerwaarde leveren!”

Wil je een afspraak inplannen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs. 

Afspraak plannen 

Deze referentie later nog eens rustig terug lezen? Download de referentie van TTO Sloop & Infra dan nu via de onderstaande button. 

Download de referentie