Kemper
31 januari 2022

Waarom volledige ontzorging zo waardevol is bij het plaatsen van een keerwand

Plaatsing van een keerwand

Het plaatsen van een keerwand: voor veel aannemers is dit geen standaard klus, zoals straten maken en riolen aanleggen dat wel zijn. Volledige ontzorging door deze werkzaamheden uit te besteden, is daarom het overwegen waard. Je weet dan in elk geval zeker dat het veilig, goed, snel én duurzaam gebeurt.

Mensen, materieel en materiaal: beschikbaar

Wij weten niet alleen alles van hun betonnen producten; we zijn ook ingericht op het plaatsen van een keerwand. Zo werken we samen met ervaren stelploegen die precies weten waar de onderbaan aan moet voldoen, welke instructies essentieel zijn voor een chauffeur en hoe keerwanden opgevuld moeten worden. Met deze kennis voorkomen ze faalkosten.

De stelploegen hebben bovendien de beschikking over het juiste materieel, waardoor ze meteen aan de slag kunnen. En is er extra materiaal nodig? Dan zijn de lijntjes met de fabriek wel heel kort. Op deze manier houden ze het tempo erin en kunnen ze grote series keerwanden snel verwerken. Dat geeft lucht in je planning, zeker in tijden dat goede vakmensen niet voor het oprapen liggen.

Veilig plaatsen van een keerwand

Naast snelheid is veiligheid een belangrijk thema in de bouw en infra. Bij alles wat je doet. Al helemaal als je bijvoorbeeld hartje Den Haag werkt. Maar omdat het plaatsen van een keerwand niet voor iedere aannemer gesneden koek is, is het bijbehorende veiligheidsplan dat ook niet. Hoe fijn is het dan dat een producent dit voor je uit handen neemt?

In dit veiligheidsplan komen risico’s aan bod die kunnen leiden tot beschadigingen en ongevallen. Uiteraard worden ze ook besproken tijdens werkvergaderingen of veiligheidsoverleggen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dankzij de specialistische ervaring van een fabrikant kun je er tot slot op vertrouwen dat de kwaliteit constant is en dat oplossingen deugdelijk zijn. Én duurzaam, zeker als de producten CSC-gecertificeerd zijn. Kortom: kies voor snelheid, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Laat je volledig ontzorgen bij het plaatsen van een keerwand.

GBN Groep ging je voor

Kemper Beton mocht keerwanden van vier meter hoog leveren en monteren bij GBN Groep. Over dit project is een mooie case gemaakt. GBN-directeur Eric van Roekel verteld over de samenwerking met Kemper en de uitdagingen binnen het project:  

  • Een kilometer aan keerwanden
  • Keerwanden van vier meter hoog
  • Leveren en monteren binnen drie weken

New call-to-action

 

 

Wil je een afspraak inplannen?

Op zoek naar keerwanden of wil je meer weten over de keerwanden van Kemper? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag. 

Afspraak plannen