Kemper
6 oktober 2022

Vertrouwen is de basis van een langdurige samenwerking

Keerwanden van Kemper Breda the Bay

Gubbels infra en milieu B.V. kent een lange en vooral duurzame historie. Het familiebedrijf werd opgericht in 1958 en is gespecialiseerd in circulair slopen, asbestsanering, bodemsanering, het produceren van bouw- en grondstoffen en het aanleggen van de complete infrastructuur van (bedrijfs)terreinen. Daarnaast beschikt de onderneming uit Helvoirt en Bergen op Zoom over meerdere grondbanklocaties.

Projectleider Patrick Snijders werkt op regelmatige basis samen met Kemper. ‘Vanuit onze duurzame visie geloven wij in langdurige samenwerkingsverbanden, in partnerschappen. Kemper is zo’n partner. De samenwerking tussen Kemper en Gubbels infra en milieu gaat al jaren terug. Wij maken met veel plezier gebruik van de kennis, kunde, adviezen en uiteraard producten van Kemper!’

The Bay Steenenhoofd

Patrick Snijders benoemt het project ‘The Bay Steenenhoofd’ in Breda. ‘Op deze locatie aan het water vindt de nieuwbouw van een distributiecentrum plaats. En niet zomaar een distributiecentrum’, vertelt Patrick enthousiast. ‘Het is een echt state of the art centrum van nu. De gebouwen zijn voorzien van slimme technologie die de logistiek efficiënter, groener en duurzamer maken. Alles wordt ontwikkeld om aan de duurzame eisen van dit moment te voldoen’. Voor dit project werkt Gubbels samen met Kemper. Hierover zegt Patrick Snijders: ‘Voor het opvangen van hoogteverschillen zetten we de keerwanden van Kemper in. Daarnaast gebruiken we de Kemper producten voor de realisatie van de bloembakken bij de entree van The Bay’.

Het is gewoon goed

Op de vraag wat de relatie tussen Kemper en Gubbels goed maakt, denkt Patrick even na. Dan zegt hij: ‘Ik hoef het niet mooier te maken dan het is. Want het is gewoon goed. Kemper is een net bedrijf, ze leveren goede producten, de prijs/kwaliteitverhouding staat ons aan. Ze zijn ter zake kundig, ook dat is belangrijk. En voor ik het vergeet: wat ook nog sterk is -en uitzonderlijk in deze tijd- is de aanwezigheid van standaard producten op voorraad. Daar vind ik Kemper ook heel goed in’. 

Een groene en circulaire basisomen langs het water

Over de toekomst is Patrick Snijders positief. ‘Ons bedrijf gaat door met haar duurzame visie. De derde generatie van de familie Gubbels staat klaar om de groene en circulaire basis te leggen voor vastgoedontwikkelingen, infrastructurele oplossingen, sportterreinen en nieuwe natuurgebieden. We doen daarbij het liefst zaken met partners waar vertrouwen een groot deel uitmaakt van de samenwerking’. Dan lacht Patrick vriendelijk en zegt hij: ‘Dat Kemper zo’n partner is hoef ik, denk ik, niet nogmaals aan te geven’.