Kemper
6 december 2023

L wand van beton: ook inzetbaar bij recreatiepark BillyBird Park Drakenrijk

L wand van beton - BillyBird Park

De BillyBird Parken zijn regionale recreatieparken die aansluiting zoeken bij de regio. De combinatie van natuur en recreatie is hierbij enorm belangrijk! 

In het BillyBird Park Drakenrijk is in 2023 het grootste speelkasteel van Nederland geopend. Het speeltoestel is 15 meter hoog en staat op een heuvel in het nieuwe speelgebied. In dit project heeft Kemper Beton een bijdrage kunnen leveren met verschillende keerwanden. 

De keerwanden zijn geplaatst bij de brug opgang richting het speelkasteel en zijn voorzien van een speciale structuur. Daarnaast zijn er keerwanden ingezet voor de herinrichting van het strandbad.

"Wij werken graag samen met Kemper Beton. Alles verloopt volgens afspraak en de offerte en levering zijn altijd binnen no-time. Daarbij zijn de producten ook van top kwaliteit!" 

- Paul Derks, Parkontwikkelaar BillyBird

Projectinformatie 

Project Speelgebied Riddersheide in BillyBird Park Drakenrijk te Reuver
Uitvoerende partij Van den Biggelaar Grond- en Waterbouw
Materialen Keerwanden met een speciale riddertijd structuur.
Bijzonderheden Naast de keerwanden langs de ophaalbrug, zijn er ook keerwanden geplaatst bij het strand. 

 

Rondje langs de dieren- en recreatieparken 

In onze inspiratiegids leer je meer hoe prefab keerwanden worden ingezet in dieren- en recreatieparken, waaronder BillyBird Park, Toverland, ARTIS en Safaripark de Beekse Bergen. Download de gids en laat je inspireren door de veelzijdigheid van prefab keerwanden! 

Download de inspiratiegids