Kemper
6 december 2023

L keerwanden in Attractiepark Toverland

L Keerwanden - Attractieparken

Attractiepark Toverland in Sevenum is een van de jongste attractieparken in Nederland. Het park heeft zich inmiddels enorm uitgebreid met spectaculaire attracties waarbij alles in het teken van magie staat. 

Begin 2022 heeft Kemper Beton de eerste keerwanden geleverd voor de wildwaterbaan in Toverland, Expeditie Zork. Recentelijk is de nieuwe attractie Pixarus afgerond, waarbij Kemper Beton nogmaals keerwanden leverde. Deze wanden verschillen in hoogte van 50 cm tot 4 meter. 

De keerwanden zijn voornamelijk rondom het restaurant in het park geplaatst. Dit restaurant staat midden op een rots met veel attracties eromheen, waaronder de Pixarus. Hierdoor was de uitvoering van de constructie erg uitdagend!

"Kemper Beton is voor mij geen onbekende in de betonwereld. Vanaf het eerste contact met de buitendienst was het prettig en goed samenwerken. Goed advies, snel handelen en een goede service."

- Huub Tielen, bouwbegeleider van Tielen Advies

Projectinformatie 

Project  Themagebied Avalon in Attractiepark Toverland te Sevenum
Uitvoerende partij Tielen Advies - Lormans Services B.V. 
Materialen Keerwanden met een gebezemde afwerking.
Bijzonderheden De keerwanden met een gebezemde afwerking hechten goed met purschuim en verf, waardoor ze makkelijk in thema gebracht kunnen worden. 

 

Foto's L keerwanden Toverland 

Rondje langs de dieren- en recreatieparken 

In onze inspiratiegids leer je meer hoe prefab keerwanden worden ingezet in dieren- en recreatieparken, waaronder BillyBird Park, Toverland, ARTIS en Safaripark de Beekse Bergen. Download de gids en laat je inspireren door de veelzijdigheid van prefab keerwanden! 

Download de inspiratiegids