Kemper
8 januari 2019

Kemper standhouder op Vakbeurs Openbare Ruimte België

Op 7 februari staat Kemper op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Expo Brussels (stand 6.18). 

Graag wisselen wij van gedachten over terreinverhardingen. Kemper staat bekend als de specialist in keerwanden. Oplossingsgericht, betrouwbaar, innovatief en efficiënt. Maar in de meer dan tachtig jaar die we nu bestaan, is er meer gebeurd dan het doorontwikkelen van keerwanden. Anno 2016 biedt Kemper totaaloplossingen voor de GWW-markt. Voor elk vraagstuk bij de inrichting van uw terrein heeft Kemper een integrale oplossing. Of dat terrein nu een bedrijfsterrein, een park, een infra-knooppunt of een gemeentewerf is. Niet alleen keerwanden in alle variaties maar ook additionele producten zoals bedrijfsvloerplaten, afwatering, bloktreden enz. Eén gesprekspartner, één leverancier.

Kemper maakt onderdeel uit van BTE Nederland B.V. De bedrijven die zijn aangesloten bij deze groep, zijn prefab betonproducenten. Door de samenwerking met deze BTE-bedrijven, is Kemper in staat om totaaloplossingen op het gebied van terreininrichtingen te leveren. Denk hierbij aan terreinen zoals parken, stadstuinen, pleinen en appartementencomplexen.

Ook vinden wij het belangrijk om te weten wat u bezighoudt op het gebied van de openbare ruimte. Daarnaast praten wij u graag bij over onze producten en projecten. Zien wij u binnenkort op de beurs?

Bezoek Kemper op 7 februari 2019, stand 6.18, op Vakbeurs Openbare Ruimte – Brussels Expo.

Kemper_Vakbeurs_Openbare_Ruimte