Kemper
7 oktober 2016

Kemper introduceert divisie Land- en Tuinbouw

Keerwanden, perronelementen en bloktraptreden zijn van oudsher de hoofdproductgroepen van Kemper GWW-Infra. Ervaring, diversiteit en advies op maat op het gebied van terreininrichting zijn onze specialiteiten. Tel daarbij op de leveringssnelheid en een scherpe prijsstelling bij de hoogste kwaliteit, en u begrijpt waarom opdrachtgevers als aannemers, overheden en voorschrijvende instanties bij Kemper terugkomen.

De keerwanden van Kemper worden niet alleen toegepast in de GWW, maar ook voor bijvoorbeeld sleufsilo’s voor de opslag van voer of mest. Om de Agrarische sector, Land- en Tuinbouw, beter te kunnen bedienen, heeft Kemper het assortiment uitgebreid.

Land- en tuinbouw
De divisie Kemper Land- en Tuinbouw levert een breed assortiment aan betonproducten voor toepassing in elk agrarisch gebied. En aan elke opdrachtgever - dus ook rechtstreeks aan de zelfstandige agrarische ondernemer. Productvoorbeelden: betonnen rijwegplaten, (beluchtings)roosters en putten. Maar ook keerwanden voor bijvoorbeeld graskuilen kunnen we snel en prijsgunstig leveren.