Kemper
21 november 2022

Keerwanden voor depot en overkapte granulaatopslag Asfalt Centrale Eindhoven

Keerwanden voor depot

Dubbelkerende keerwanden van vier meter hoog heeft Kemper Beton geleverd voor een nieuw depot van Asfalt Centrale Eindhoven (ACE). Het depot wordt door de fabriek onder andere gebruikt voor de opslag van granulaten die voor de productie van asfalt nodig zijn. De wanden fungeren ook als geluidswering.

Voor een andere plek op het terrein van de asfaltcentrale in Eindhoven leverde Kemper Beton keerwanden van eveneens vier meter hoog. Die vormen de basis van een overkapping die freesasfalt droog moet houden. Op deze manier kan het freeasfalt met minder stookkosten en dus duurzamer in nieuw asfalt verwerkt worden.

Kemper Beton B.V. Eindhoven, ACE (3)

“De elementen van Kemper Beton zijn kwalitatief goed en de communicatie met het bedrijf is ook in orde”, zegt uitvoerder Nic Van den Heuvel Asfalt Centrale Eindhoven. “Verder waren de leveringen volgens afspraak. En als er wat is en ik bel, wordt het goed opgepakt.”

Neem contact met ons op

We zijn ervan overtuigd dat we alleen maar samen kunnen innoveren en verduurzamen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact op