Kemper
17 mei 2017

Hermans en Kemper bundelen krachten

De BTE Groep is de overkoepelende organisatie van negen betonbedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling, innovatie en productie van prefab betonproducten in de breedste zin. De BTE Groep is bezig de krachten van de BTE-bedrijven te bundelen en optimaliseren, om zo te komen tot een effectievere, efficiëntere en nóg meer servicegerichte organisatie. Ook Hermans Betonindustrie B.V. en Kemper Keerwanden B.V. zijn onderdeel van de BTE Groep en als zodanig bezig om zich te herprofileren in de markt. Daaruit is voortgekomen dat beide bedrijven vanaf heden samengevoegd zijn tot het merk ‘Kemper’.

De verkoopactiviteiten van het nieuwe Kemper zullen vanuit de Salesafdeling in Tilburg plaatsvinden. In praktische zin verandert er niets. U belt dezelfde telefoonnummers, u mailt hetzelfde e-mailadres, en ook de productielocaties blijven daar waar u ze gewend bent. U krijgt wellicht wel een nieuw contactpersoon. 

Over nieuwe ontwikkelingen houden we u vanzelfsprekend op de hoogte. En heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, of spelen er bij u bepaalde wensen waar u over wilt brainstormen? Kemper is te allen tijde uw gesprekspartner!