Kemper
16 november 2017

Heb jij de nieuwe duurzame ''Kemper'' vrachtwagen al gezien?

Kemper is nu ook met de nieuwe huisstijl op de weg te zien. De nieuwe vrachtwagen van Van Breugel Transport is voorzien van de Kemper-huisstijl. Het resultaat mag er wezen!
 
Duurzaam vervoer
Het voertuig is duurzamer, omdat deze lichter is: de gewichtsbesparing van 5.000 kg maakt het mogelijk meer lading per vracht te vervoeren bij een gelijkblijvend of zelfs lager brandstofverbruik. Dit is mogelijk door een continue monitoring van de rijstijl en extra hulpmiddelen zoals: adaptieve cruisecontrole, I-see en een automatische motoruitschakeling bij stationair draaien. 

Nieuwe technieken ondersteunen veiligheid
De wagen is veiliger, omdat het een automatische afstandhouder met noodrem tot stilstand heeft. De Lane Keeping support geeft de chauffeur een signaal als hij de wegbelijning overschrijdt. De Driver Alert Support signaleert een verminderde oplettendheid van de chauffeur. De lane change support gebruikt een radar om de blinde hoek aan de passagierszijde te scannen op andere weggebruikers. Bij manoeuvreren wordt de omgeving van de auto in de gaten gehouden door camera’s aan de voor- en achterzijde. De banden worden online gecontroleerd op spanningsverlies en temperatuur wijzigingen. Hiermee wordt stilstand, een hoger brandstofverbruik en zelfs de erg gevaarlijke klapband situatie voorkomen.

We wensen de vaste chauffeur van deze mooie vrachtwagen, Arno Smits, veel veilige kilometers toe! 

Taart winnen?
Heb jij de nieuwe ''Kemper'' vrachtwagen al gezien? Maak hier dan een mooie foto van en stuur deze naar: info@kemper.nl. De speciale taartjury zal zich over al de ingestuurde foto’s buigen en de mooiste foto wordt beloond met een mooie ''Kemper-taart''.