Kemper
21 juli 2022

Flexibiliteit en meedenken; standaard onderdeel van de dienstverlening

Milieustraat Cure Eindhoven

A. Jansen B.V. biedt concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één groen dak: klantgericht, effectief en circulair. Sinds de oprichting in 1971 is het bedrijf uitgegroeid van een eenmanszaak tot een concern met ruim 400 medewerkers, vertegenwoordigd in 7 landen. Vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke service en circulariteit zijn de belangrijkste pijlers. Hiermee zorgt A. Jansen B.V. ervoor dat ieder bouwproject op de meest efficiënte en duurzame manier succesvol wordt. En dat doen ze regelmatig samen met de professionals van Kemper Beton!

AJansen+kader_GeelVlak_rgb2

Kelvin de Kroon werkt al 6,5 jaar voor A. Jansen B.V. Hij heeft als uitvoerder Infra meerdere projecten onder zijn hoede, voornamelijk in het zuiden van ons land. Zolang als Kelvin al bij
A. Jansen werkt, werkt hij samen met Kemper. ‘De relatie tussen A. Jansen B.V. en Kemper gaat echt jaren terug en dat zegt zeker iets!’

Prettige samenwerking

Met dat ‘iets’ doelt Kelvin de Kroon op het vertrouwen en de open communicatie die hij ervaart wanneer A. Jansen B.V. en Kemper samen aan een project werken. ‘Het is prettig samenwerken met een partner waarvan je weet dat ze meedenken. Dat ze problemen als uitdagingen zien en altijd op zoek zijn naar oplossingen en verbeteringen’. Het zijn lovende woorden die de uitvoerder uitspreekt. ‘Maar ik ervaar het zo en dus mag het gezegd worden’, lacht hij vriendelijk.

Milieustraat cure in Eindhoven

Het project Milieustraat Cure in Eindhoven is voor Kelvin een project met een gouden randje. Hierover vertelt hij: ‘Voor dit project, dat we in 2019 en 2020 samen met Kemper mochten uitvoeren, werden vier soorten keerwanden ingezet. Daarnaast zijn er diverse specials door Kemper geproduceerd; maatwerk keerwanden volledig naar wens van de klant. Tijdens dit project zijn we samen opgetrokken en hebben we het project echt als partners neergezet. Dat werkt goed’.

20200331_142507

Het contact is goed

Waar Kelvin, naast de kwaliteit van de producten -‘die is gewoon altijd goed’- voornamelijk enthousiast over is, is het contact met de mensen van Kemper. ‘Ik noem als voorbeeld de planning. Die springt er wat mij betreft echt wel uit. Het contact is goed en wanneer we een vraag hebben komen ze met suggesties. Wat ik verder prettig vind, is de flexibiliteit en het meedenken; dat maakt standaard onderdeel uit van de dienstverlening van Kemper. Dat zien we ook weleens anders. Ik denk persoonlijk dat dit komt omdat er binnen Kemper veel praktijkervaring op de planning aanwezig is. En die vakkennis helpt absoluut! 

Wil je een afspraak inplannen?

Ben je benieuwd naar wat Kemper Beton voor jou kan betekenen? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs. 

Afspraak plannen