Kemper
27 januari 2022

Dit zijn de voordelen als Kemper Beton een keerwand levert

Kemper Beton levert keerwand

Je zou denken dat een keerwand alleen maar een stuk beton is, maar het is meer dan een grijze betonmassa. Bij Kemper Beton krijg je er namelijk veel meer bij. Veel ervaring en een uitstekende service bijvoorbeeld. Want we denken altijd in oplossingen en we denken altijd met je mee. 

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Om de kwaliteit van onze keerwanden te garanderen voldoen onze maatvaste producten aan de eisen en normen van de Eurocode, en worden ze standaard geleverd met kwaliteitscertificaten. Om de duurzaamheid van onze producten te verbeteren werken in ons onderzoeks- en kennisinstituut ASCEM aan de nieuwste en milieuvriendelijkste ontwikkelingen en hoort er bij elk product een CSC-certificaat. Toch maken we voor jou als aannemer het grootste verschil in de praktijk.

Sinds 1930

We leveren nooit zomaar een keerwand. We denken altijd met je mee om tot de beste oplossing voor je project te komen. Dit doen we op basis van onze negentig jaar lange ervaring. Daarbij houden we rekening met de omstandigheden: kunnen we de plannen optimaliseren waardoor er bijvoorbeeld minder grondwerk nodig is? En we kijken kritisch naar de keerwand zelf: voldoet een vereenvoudigd product wellicht ook?

Korte lijntjes 

Zodra we het op tekening samen eens zijn, gaan we voor je aan de slag. Voor maatwerk starten we de productie. En voor standaardelementen putten we uit onze grote voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Voordat het zover is, heb jij of je uitvoerder altijd even contact met onze expeditie. Door de lijntjes kort te houden, zorgen we ervoor dat de juiste producten op het juiste moment en op de juiste plek geleverd worden.

Goed om te weten: we werken met vaste en ervaren chauffeurs. Zij kennen het reilen en zeilen op een bouwplaats én ze kunnen een keerwand meteen stellen.

Véél flexibeler dan een keerwand 

Het is daarnaast handig dat we met vaste aanspreekpunten werken. Hierdoor weten we elkaar snel te vinden en bouwen we iets op. Je kunt dan ook altijd op ons rekenen. Bel je op zaterdagavond – als we normaalgesproken op de bank liggen – omdat je maandag voor je eerste werk onze producten nodig hebt? Dan zorgen we daar bij wijze van spreken voor.

We kunnen dit omdat we niet alleen een grote voorraad, maar ook een uitgebreid wagenpark hebben. En omdat we véél flexibeler zijn dan een keerwand: we hebben zelfs onze openingstijden aangepast op jouw werktijden. We zijn er van 7.00 tot 18.00 uur!

Wil je een afspraak inplannen?

Op zoek naar keerwanden of wil je meer weten over de keerwanden van Kemper? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag. 

Afspraak plannen