Kemper
23 september 2022

De BTE Familiedag bij Kemper: een kijkje in de keuken én een dag vol gezelligheid!

Familiedag Kemper Beton

Het was een regenachtige dag in september, maar dat was niet af te lezen van de gezichten van de medewerkers van Kemper Beton in Tilburg en Tienray. Samen met hun gezinsleden genoten ze van de BTE Familiedag; een dag vol activiteiten op de Kemper-locatie in Tilburg. 

Het was al even geleden dat Kemper iets kon organiseren voor de medewerkers. De afgelopen twee jaar stonden dergelijke activiteiten (vanwege de coronamaatregelen) on hold. Maar aan die periode kwam op zaterdag 10 september een einde.

Er werd flink uitgepakt! Voor alle Kemper-medewerkers uit Tienray en Tilburg werd de familiedag georganiseerd op de Kemper-locatie in Tilburg: een dag vol muziek, entertainment, eten, drinken en vooral veel ontspannen gezelligheid voor niet alleen de medewerkers, maar ook de ondersteunende functies binnen de BTE-groep en hun familie. Veel gezinsleden maakten gebruik van de gelegenheid om het werk van papa, mama, zoon of dochter eens van dichtbij te bekijken. En dat is onder het genot van een hapje en een drankje natuurlijk extra leuk! De reacties waren enthousiast en positief. ‘Het is fijn om met collega’s en hun gezinnen weer gezellig bij elkaar te kunnen zijn’.

Familiedag 1

BTE Familiedagen

De familiedag in Tilburg staat niet op zichzelf; ook alle andere bedrijven die onderdeel uitmaken van de BTE Groep hebben een familiedag op de planning staan. Het leuke is dat de medewerkers naast het eigen bedrijf ook op de familiedag van een ander BTE-bedrijf naar binnen kunnen stappen. En óók daar staat de dag weer bol van activiteiten en plezier.

 

Werken bij BTE

Wil jij ook graag komen werken bij BTE? Bekijk via de onderstaande link de openstaande vacatures.

Bekijk vacatures