Kemper
25 juli 2022

Bouwupdate: de Rijnlandroute

Bouwupdate: de Rijnlandroute

Kemper Beton bouwt in opdracht van Boskalis mee aan de verdiepte ligging van de ir. G. Tjalmaweg bij Valkenburg, deze krijgt 2x2 rijstroken en wordt voor een deel verdiept aangelegd. De verdiepte ligging wordt bekleed met houten lamellen, welke in de toekomst onder andere de basis vormen voor een groen natuurlijk landschap.

Hier komt Kemper Beton om de hoek kijken. Over de totale lengte van de verdiepte ligging wordt aan weerszijde een keerwand op de gewapende grondconstructie aangebracht. Totaal zo'n 4,5 kilometer waarvan de eerste 700 meter inmiddels geplaatst is. 

baan veilig maken-1

De keerwand is ontworpen door Boskalis, geoptimaliseerd door Kemper en wordt het komende jaar geproduceerd in Tilburg. In samenwerking met Bouwvervoer, GB Legwerk en onze collega's van de montage afdeling Romein Beton in het werk geplaatst. Dát is de kracht van de combinatie. 

Je opstellen als partner en niet alleen als producent, daar ligt onze kracht en kunde. We zullen jullie regelmatig met updates op de hoogte houden van dit prachtige project.